Avslappnande massage i Stockholm

Det moderna livet är fyllt med måsten, både privat och på arbetsplatsen. Dessa måsten blir snabbt tunga kedjor runt halsen, kedjor som bidrar till att öka stressnivåerna. Stress kan i sin tur visa sig på flera sätt, inte minst på kroppen. När du spänner dig, känner ångest eller börjar känna av olika stress-symptom behöver du göra något åt saken. Ett sätt att behandla stress, åtminstone vissa av de kroppsliga symptomen, är genom avslappnande massage i Stockholm.

Bli av med spänningar genom massage i Stockholm

Massage är bra av flera anledningar. För det första så är det skönt att bli masserad. När musklerna och muskelvävnaden knådas så ökar blodcirkulationen i området. Detta bidrar till att mjuka upp vävnaden, vilket i sin tur lättar på stelhet och ömhet. Detta är inte allt som händer i kroppen. Massage bidrar även till att frigöra ett speciellt hormon, oxytocin. Detta hormon har flera effekter, bland annat minskar den aggressioner, lättar på ångest och minskar även din stresskänsla. Oxytocin anses vara hormonet som gör människor lyckliga och tillitsfulla. Det är ett hormon som dessutom bidrar starkt till den sexuella lusten, vilket är en av anledningarna till att oxytocin kallas för kärlekshormonet.

Unna dig själv lite vardagslyx

Mitt i en vardagsliv när ens fokus kan vara att ta hand om familjen eller leverera toppresultat på jobbet kan det vara enkelt att glömma bort ta hand om sig själv. En härlig massage i Stockholm kan behövas i flera situationer, speciellt efter stressiga tillfällen. Stela muskler kan leda till alla möjliga framtida problem, från huvudvärk till sömnproblem och inte minst värk i rygg, nacke och axlar. Avslappnande massage kan hjälpa dig lindra dessa problem. Det är dock viktigt att komma ihåg att massage oftast bara hjälper dig med symptomen. De underliggande orsakerna kan fortfarande vara kvar, vilket innebär att du kan behöva ta hand om dina stressfaktorer på något annat sätt för att leva ett mindre stressigt liv. Stress blir ett allt större problem i dagens samhälle. Se till att du tar hand om din hälsa, antingen genom massage i Stockholm eller genom att se över din livssituation.