Konditionsträning – vanliga träningsformer

Om du inte gör konditionsträning, avstår du från en viktig del av träningen. Denna artikel kommer att omfatta två mycket viktiga typer av konditionsträning som kan öka din hälsa och din uthållighet för resten av ditt liv. Jag ska diskutera knäböj och marklyft, och jag ska förklara varför de är så viktiga. När du är mer kunnig om cardio, kommer du att kunna plocka upp ett par övningar som kommer att sätta ännu mer kraft i din träning.

Den första övningen är en som de flesta människor inte tänker på förrän efter att de har plockat upp ett par hantlar och är redo att knäböj och marklyft. Huvudfokus för denna typ av utbildning är att utveckla rectus abdominis muskelgrupp och att utveckla balansen i kroppen. För att utföra dessa två övningar, ligga ner på ryggen med benen böjda och händerna på golvet bakom dig. Ta en tung väska eller kettlebell och börja sitta på huk. När du kommer tillbaka upp, tryck fötterna i golvet och sänka kroppen tills knäna är parallella med golvet och sedan gå tillbaka upp.

Den andra övningen är mycket mer intensiv än knäböj. För uppsättningen, du vill ligga på rygg med huvudet och bålen hängande utanför kanten av en platt bänk. Håll benen raka och håll ryggen rak med armarna utelåsta på sidorna. För att knäböj, du vill stå upp lång och sedan återgå till utgångsläget. Gör en uppsättning av tjugo repetitioner och sedan byta och göra en annan uppsättning. Dessa två övningar är allt du behöver för att komma igång på din cardio. När du börjar se resultat, kommer du att undra hur du någonsin kom överens utan dem.