Så kan fillers ge dig ett vackert men också naturligt utseende

En vanlig missuppfattning är att du kommer se ut som en helt annan person om du väljer att genomgå en behandling med fillers. Så är inte alls fallet, men vi kan samtidigt förstå hur denna myt har uppstått en gång i tiden. Det finns nämligen en risk att resultatet av dessa behandlingar ser lite onaturligt ut om man överdriver användningen av dessa produkter. Även om du vill få ett vackert och ungdomligt utseende vill du förmodligen också att resultatet ska se naturligt ut.

Till exempel kan du vilja föryngra ditt utseende men ändå göra detta med viss måtta. Du vill sannolikt inte att det ska vara överdrivet uppenbart att du har gjort något med ditt ansikte och att det hela har gått över styr. Detta är dock inget du behöver oroa dig för när du bokar behandlingar hos CK Esthetics eller andra seriösa skönhetskliniker. De hjälper dig istället att ge dig det utseende som du vill ha – ett vackert och ungdomligt men samtidigt naturligt sådant.

Det bör inte vara alltför påtagligt att du har genomgått behandlingen

När fillers används på rätt sätt är resultatet helt fantastiskt. Efter att ha genomgått en sådan här behandling kan du bland annat:

  • se mindre trött ut
  • se mindre ledsen ut
  • bli vackrare och snyggare.

Dessutom kan behandlingen få huden i ditt ansikte att inte vara så lös och hängig. Fillers kan bland annat användas för att ge dina läppar en mer attraktiv form eller ta bort påsarna under dina ögon.

Nyckeln är att använda fillers med måtta för att bibehålla det naturliga utseendet

Nyckeln är att det hela görs med måtta. I den bästa av världar är resultatet så pass bra men samtidigt subtilt att andra knappt kan märka att du har genomgått behandlingen. Precis som en försiktig sminkning kan den ge ett väldigt bra resultat utan att resultatet ser onaturligt och konstlat ut.

Tyvärr väljer vissa utförare av dessa behandlingar att frångå det här med naturligt utseende. De saknar viljan eller förmågan att bibehålla patienternas naturliga skönhet. De verkliga proffsen på behandlingar av denna typ kan dock balansera detta och göra en så pass bra avvägning att resultatet är fantastiskt i ordets rätta bemärkelse!