Gotaklinik.se – vilka behandlingar erbjuds?

Gotaklinik.se är webbplatsen för en skönhetsklinik i Göteborg. I den här texten skriver om deras behandlingar – och vilka behandlingar de erbjuder sina kunder.

Behandlingar på Gotaklinik.se

På Gotaklinik.se kan du läsa om tolv olika behandlingar.

Hårborttagning

Hårborttagning gör de med laser, med Clarity II, som de beskriver som ”innovativ”. Behandlingen lämpar sig för den som vill ha hårfria områden på allt från ansikte till kropp.

Kärlreducering

Kärlreducering kan du läsa mer om på Gotaklinik.se. De riktar sig bland annat till dom som har ytliga blodkärl, spiders och hämangiom. Även den här behandlingen utförs med hjälp av Clarity II.

Pigmentreducering

Pigmentreducering gör just det som namnet antyder, reducerar pigment. Det kan handla om allt från solskador till pigmenteringar orsakade av hormoner.

PRX-T33

På Gotaklinik.se beskrivs PRX-T33 som den nästa generationens Art of Anti-ageing. Det passar för den som till exempel vill ha följande:

  • Mindre synliga rynkor
  • Mindre synliga linjer
  • Mer lyster
  • Jämnare hud
  • Återfuktning.

Allt det här kan dessutom åstadkommas utan att nålar behöver användas.

PRP

PRP kallas ibland för ”vampyrbehandling”. Det står för Platelet Rich Plasma och och är en mycket uppskattad behandling av många. Bland annat har det vis god effektivtet mot att tappa hår.

Microneedling

Den som vill ha mer lyster, jämnare struktur, jämnare hudton och mindre akne skulle kunna pröva microneedling. Verktyget som används är DermaPen4.

Skin rejuvenation

Den här behandlingen görs med laser och används för att ”tighta till” huden. Det främsta syftet är att åstadkomma mindre synliga rynkor.

Retinolpeeling

A-vitaminsyra gör retinolpeeling till en starkare version av ”vanlig” peeling, skulle man kunna säga. Syran arbetar dessutom tillsammans med ingredienser som syftar till att ge volym. Behandlingen resulterar i en bättre och fräschare hud, som dessutom ser yngre ut.

Profhilo

Den här behandlingen har inte lanserats helt och hållet på Gotaklinik.se ännu. Däremot finns en kort introduktion där de berättar att det är en produkt som injiceras för att förebygga samt motverka glåmighet och slapphet i hyn.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är en behandling som fungerar väl för att motverka åldrande av huden. De menar att det är en perfekt behandling för den som har pigmenteringar, akne och/eller ojämn hud. Det finns flera typer av peeling – ta reda på vilken som passar just dig och din hudtyp bäst.